. .

ТВОЦ - ванредне активности

Uncategorized

ТВОЦ – ванредне активности

У петак, 11. 9. 2020. године, са почетком од 18:00 сати, на платоу испред куће породице Стојановић, биће приказана представа “Црни гавран”, за чланове ТВОЦ- а, нашег Удружења.

Представу изводе Милица Максић (аутор представе) и “Бањалучки шарени аниматори”. Представа је едукативног карактера и има за циљ да код мале дјеце (предшколског узраста) помогне у избацивању ружних ријечи из дјечијег рјечника. Иначе, представа је настала на основу истоимене бајке која је једна у низу написаних од стране Милице Максић, а које ће наше Удружење у наредном периоду издати, на велико задовољство младе читалачке публике.

Организовање представе за наше чланове је једна од ванредних активности нашег ТВОЦ- а, а већ можемо најавити сљедећу која ће се десити у уторак, 15. 9. 2020. године, са почетком од 17:00 сати, у дворишту Музеја Козаре на којој ће наших 15 старијих чланова ТВОЦ- а учествовати у радионици “Шта се крије иза маске?”, која ће се бавити израдом традиционалних маски.

Радионицом руководи Марија Радаковић, Виши кустос у нашем музеју у сарадњи са Марином Крнета, која је на стручном усавршавању у овој установи.

Низ ванредних активности нашег ТВОЦ- а се овдје не завршава, а о будућим ванредним и редовним активностима и интересантним радионицама бићете благовремено обавијештени.

Leave a Reply